Over mij

Mensen blij maken dat doe ik graag. Als mensen lekker in hun vel zitten is het makkelijker om te genieten van alledaagse dingen. Als mensen ziek zijn, ongemak, pijn en/of verdriet ervaren dan word het een uitdaging om te blijven genieten van wat er is. Doordat ik jarenlang in verre oorden hebt gewerkt als avontuurlijk reisbegeleider, heb ik kennisgemaakt met duizenden jaren oude traditionele voedings- en geneeswijzen die ter plaatse onontbeerlijk blijken te zijn bij het welbevinden, de acceptatie en/of de genezing van ziekten. De combinatie van deze inzichten hebben geleid tot het volgen van de complementaire geneeskundige studie mesologie, waarvan het beroep Meso-Voedings-Coach onderdeel uitmaakt.

Naast mijn beroep als Mesoloog en voedings-coach ben ik werkzaam als massagetherapeut en ademcoach en maak ik indien nodig of gewenst bij al mijn werkzaamheden gebruik van koude training. Ter aanvulling van mijn werkzaamheden volg ik momenteel de opleiding tot Wim Hof instructeur. Het werk  als massagetherapeut en ademcoach hebben mij geleerd dat lichaam en geest door de wederzijdse beïnvloeding niet los van elkaar kunnen worden gezien en dus ook niet los van elkaar kunnen worden behandeld. Je ademhaling is de dirigent van je lichaam. Door hem bewust te sturen, heb je direct invloed op wat er zich afspeelt in jouw lijf en hoofd. Het geeft je controle over je gezondheid en stresslevels en zorgt voor meer emotionele balans, mentale kracht en plezier. Door ademhaling te combineren met koudetherapie en mindfulness, blijken we als mens veel meer invloed te hebben op onze fysieke – en emotionele welbevinden dan ooit tevoren was gedacht.  Wil je hier meer over leren? Kijk dan op mijn andere website: The Feel Good Professional

Ik geloof in de zelfgenezende kracht van het lichaam en heb geleerd dat ieder mens behoefte heeft aan keuze in het behandelplan en vooral aan eigen regie. Dat mijn kennis handvaten kan en mag bieden om eenieder die dit wil bij het herstellen van dit vermogen te ondersteunen is een groot voorrecht.

Mesologie van Monsjou is onderdeel van Free Spirits Feel Good

Developed by MB Media Consulting