ALBERTINE SLOT
Claudine heeft mij begeleidt in een traject om tot een voor mij betere voeding- en leefstijl te komen. Ze gaf me veel informatie vanuit diverse invalshoeken waar ik veel aan had. Ze komt zeer kundig over en weet veel. Ook nam Claudine echt de tijd voor me om tot een goed advies te komen. Ze komt op mij over als een zeer warm persoon met enorm veel passie voor wat ze doet. Ik kan haar dan ook zeker aanraden voor een consult!

CORINA METHORST
Sinds enige tijd is Claudine mijn holistisch voedingscoach. Jarenlang heb ik allerlei soorten diëten gedaan. Daarbij optellend mijn suikerziekte kwam ik er achter dat ik mijn voeding moet gaan aanpassen voor een betere levensstijl en dus ook betere gezondheid. Voordat ik via mijn netwerk met Claudine in contact kwam had ik nimmer gehoord van een holistisch voedingscoach. 

Ik wist dan ook niet goed wat ik er van verwachten kon en om eerlijk te zijn was ik ook best een beetje sceptisch. Niet nodig. Wat ben ik blij met deze coaching. Claudine is geduldig, weet enorm veel en probeert met geleidelijk aan de goede kant op de sturen. Dat gaat uiteraard niet in één keer. Dat heeft tijd nodig en die neemt Claudine er ook voor. Vallen en opstaan, maar Claudine naast mij. Ze zal niet oordelen maar je blijven positievere om door te gaan. De rust en kennis van Claudine dragen er toe bij dat ik inzichten krijg en andere keuzes maak. Ik raad Claudine zeker aan.

PATRICIA DE VRIES
Eindelijk van mijn hoge bloeddruk en mijn migraine af. Claudine begeleidt mij als mesoloog, met veel persoonlijke aandacht. Ze geeft adviezen over voeding die goed is voor mij, indien nodig ook over benodigde supplementen of vitamines, maar ook over beweging en een andere manier van ademhaling.

Ik merk dat mijn klachten zijn verdwenen of verminderd. Het bijzondere is dat mijn hele lijf en psyche beter worden, zelfs op punten waarvan ik niet eens wist dat het beter kon.

Na een ongeluk met hersenkneuzing heeft ze mij begeleid met koudetherapie,  ademhaling en supplementen om mijn hersenen en lijf weer op orde te krijgen. Ik zit weer lekker in mijn hoofd en in mijn lijf en wil dat graag zo houden, daarom kom ik graag regelmatig terug voor een APC, een algemeen periodiek consult met nog meer tips en ondersteuning.

Mesologie van Monsjou is onderdeel van Free Spirits Feel Good

Developed by MB Media Consulting